Objavljeno

Stalna akcija i popusti za biljne kapi

Biljne kapi Priroda na Dar akcija letnji popust

 

STALNA AKCIJA ZA BILJNE KAPI

Za 2 ili više naručenih bočica biljnih kapi koje šaljemo pouzećem odobravamo popust od 15% do 25%

 

Na zahtev korisnika nastavlja se naša akcija sa popustima za sve naše biljne kapi od 100 ml koje korisnici naruče pouzećem.

Ovo je sada stalna akcija sa popustima za više naručenih bočica biljnih kapi!

Za sve naše bočice tinktura od 100 ml koje koštaju 1250 dinara odobrava se popust za više kupljenih artikala bilo koje vrste (BioColon, BioLiver, BioMind, BioImunitet, BioGastritis. BioRelax, BioLaksativ, BioPsorijaza, BioHemorrhoids) – možete kupiti dve različite bočice kapi i dobiti popust!

Na primer, kupite jednu bočicu BioColon kapi i jednu bočicu BioImunitet kapi i automatski dobijete popust. Možete kombinovati i naručivati sa popustom 3, 4 različita artikla. Možete i zbirno naručivati za svoje kolege sa posla, komšije, prijatelje i rodjake kako bi vam cena bila niža!

Popust se odnosi samo na naručivanje proizvoda pouzećem direktno od nas. Naručivanje se vrši na nekoliko različitih načina:

putem maila:  prodajanadar@gmail.com 

na telefon: 065 970 7777

putem web sajta na linku: http://prirodanadar.rs/kategorija-proizvoda/biljne-kapi/

ili porukom na FB strani   https://www.facebook.com/priroda.na.dar

Biljne kapi Priroda na Dar akcija letnji popust

Popusti koje odobravamo su:

Ako kupite 2 bočice platićete 2000 dinara 

Ako kupite 3 bočice platićete 2800 dinara 

Ako kupite 4 bočice platićete 3400 dinara, 

Za 5 i više bočica cena po dodatnoj bočici je +800 dinara po bočici. 

Troškovi slanja pošiljki brzom poštom su uračunati u ove cene. Na primer, kupac za naručene dve bočice plaća samo 2000 dinara pri dostavi – nema skrivenih troškova!

 

Napomena: Akcija ne važi za artikle koji su već na popustu: Psorijaza set, zajedno kapi i krema za hemoroide, Sweden bitter. Akcija ne važi ni za direktnu kupovinu u apotekama i prodavnicama zdrave hrane – važi samo za naručivanje putem maila, sajta, fb, telefona!

Cilj ove akcije je da vam kupovina od kuće bude jeftinije i lakša – pošiljka dolazi pred vaša vrata a vi sa troškom poštarine plaćate manje nego da ste sami došli do apoteke!

 

Akcija traje dok traju zalihe.

Ostavite odgovor