Beli sapun Priroda na Dar – beli glicerinski sapun za nežnu kožu

250.00 рсд

Ručno radjen i nežan prirodni glicerinski beli sapun za nežnu i osetljivu kožu.

Број артикла: 24 Категорија: Ознаке: , , , , , ,
Podeli kvalitetne informacije sa drugima:

Опис

NEŽNI BELI SAPUN

Šta je beli sapun Priroda na Dar i kome je namenjen. Beli glicerinski sapun sa niskim Ph za nežnu i osetljivu kožu

Beli sapun koji smo proizveli je blagi glicerinski sapun sa niskim pH faktorom namenjen deci i odraslima.

Napravili smo ga u saradnji sa Beogradskom fabrikom sapuna sa željom da pomognemo hirurgu koji je imao stalno probleme sa ekcemima na rukama, jer hirurzi zbog stalnog pranja ruku stalno dolaze u kontakt sa sapunima i deterdžentima u sapunima koji im postepeno uništavaju mikrofloru na koži ruku, a samim tim i imunitet kože, čime koža postaje suva i lako puca, postaje sklona upalama.

Kad je naš hirurg prešao na to da ruke pere belim sapunom, nakon par nedelja od korišćenja belog sapuna i uz pomoć naše BioCalendula nevenove kreme ruke su postale opet funkcionalne, bez ekcema. Naravno, nije samo beli sapun dovoljan za uklanjanje ekcema, treba izbegavati i dodir sa sredstvaima pranje sudja, losionima, deterdžentima, ne treba često prati ruke, potrebno je ruke češće mazati kremom.

Što sapun jače čisti i ima viši pH faktor to štetnije deluje na kožu. Zato su savremeni sapuni abrazivni za kožu. Čak i prirodni sapuni imaju visok pH ali manje loše deluju na kožu jer imaju prirodne sastojke.

Glicerinski sapuni imaju niži pH faktor od običnih sapuna, a posebno beli sapun se ističe svojim niskim faktorom kiselosti.

U ponudi imamo i Sweden bitter sapun, koji je takodje glicerinski sapun ali ima u sebi aktivne materije iz Švedske grančice pa je namenjen drugim stvarima nego što je to beli sapun.

Beli sapun se koristi za sledeća stanja:

  • osetljiva koža ruku sklona ekcemima
  • ekcemi na telu
  • za pranje kože kod psorijaze
  • kupanje beba i dece sa osetljivom kožom
  • kupanje tele kod endemične kože
  • za kožu sklonu alergijama
  • kod bubuljica i akni na licu
  • za pranje suve i ispucale kože

Glicerinski sapun se zbog niskog pH faktora slabije peni od klasičnog sapuna ali dovoljno dobro čisti prljavštinu sa kože.

Mi ga poklanjamo uz Psorijaza set za osobe koje imaju psorijazu da mogu da za pranje kože tela koriste blagi glicerinski sapun.

SASTAV BELOG SAPUNA

Glicerinski beli sapun za negu osetlijive i alergične kože je toaletni sapun ručno urađen hladnim postupkom saponifikacije ulja kokosa. Sadrži prirodni biljni glicerol.

Beli sapun je bele i prijatno miriše na kokos.

INCI: Aqua, glycerin, Propylene Glycol, Sodium Stearat, Sodium Laurate, sls, sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate and C12-C13 Alkyl Lactate, Titanium Dioxide

Neto težina: 100 gr.

Cena sapuna: 250 dinara

Naručivanje i kupovina u Srbiji

Cena glicerinskog belog sapuna u Srbiji je 250 dinara

Cene su bez troškova dostave brze pošte koji se naplaćuju zavisno od težine paketa.

Ako se radnim danom sapun naruči do 13.00 h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

Naručuje se ovde putem sajta ili na mail  [email protected] ili putem telefona +(381) 065 970 7777

NAPOMENA: Zbog toga što je ovo ručno radjeni prirodni sapun koji dolazi iz zanatske proizvodnje uz dosta manuelnog rada, glicerinski beli sapun se proizvodi u malom i ograničenom broju primeraka i zato se prodaje samo u Srbiji.