BioPsorijaza biljna nevenova krema za psorijazu

1,400.00 дин.

Specijalna nevenova krema za psorijazu

Cena proizvoda je sa uključenim ptt troškovima dostave! Kupac plaća samo ovaj iznos kuriru – trošak poštarine je uključen u cenu! Dostavlja se samo na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Popust! Cene krema sa uključenom dostavom su: 2 kreme – 2400 dinara 3 kreme – 3300 dinara 4 kreme – 4000 dinara

Opis

Najbolja biljna krema za psorijazu

BioPsorijaza je melem od nevena i aktivnih materija koji se koristi kao krema za psorijazu sa ljuspicama

BioPsorijaza krema za psorijazu je specijalna krema za psorijazu nastala kao potreba da se ljudima koji pate od teškog oblika psorijaze sa ljuspicama ubrza smirivanje kože i da se mažu velike površine kože pod upalom. Mnogi naši korisnici su bili zadovoljni i stalno koriste nevenovu kremu BioCalendula, medjutim jedan broj njih koji imaju najteže oblike psorijaze sa jakim crvenilom i velikim ljuspama po celom telu je imalo potrebu da se krema od nevena za psorijazu prilagodi njihovim potrebama.

Tako je naša prvobitna nevenova krema za psorijazu modifikovana kako bi što pre delovala na najteže oblike psorijaze. Ona je po formulaciji aktivnih materija istovetna kao i nevenova krema BioCalendula, ali je promenjena bazična kozmetička podloga i dodata salicilna kiselina kao aktivni sastojak koji deluje blagotvorno na ljuspice kao keratolitik.

BioPsorijaza krema za psorijazu deluje na brzo smirivanje psorijatične kože, smanjenje crvenila i ljuspanja. Namenjena je za mazanje velikih površina psorijatične kože pa se stoga pakuje u velikom pakovanju od 100 ml, po vrlo povoljnoj ceni.

Aktivni sastojci lekovitog bilja nevena, matičnjaka, bosiljka, pantenola, alantoina i vitamina deluju zaštitno i smirujuće na kožu.

Set za Psorijazu Priroda na Dar

Preporučujemo vam da preko sajta kupite kompletan set za psorijazu – Psorijaza komplet: 2 bočice BioPsorijaza kapi, BioPsorijaza i BioCalendula krema, ukupna cena 3200 dinara, jer brzo će vam pomoći, trajaće vam preko dva meseca i čuvati vas od posledica psorijaze. 

Cena BioPsorijaza kreme za psorijazu: 1400 dinara sa uključenim ptt troškovima dostave brzom poštom.

 

Baner za popuste

Prodajna akcija – popust za kupovinu pouzećem 2 ili više krema putem sajta, naručivanjem putem maila  prodajanadar@gmail.com ili naručivanje preko telefona 065 970 7777. 

Ove cene se odnose samo za kupovinu u Srbiji. Cene bočica i popusti u BiH su drugačiji – nazvati za tačnu informaciju oko cene i popusta telefon za naručivanje u BiH (+387 66 271 012). 

Cene krema sa uključenom dostavom su:

2 kreme – 2400 dinara

3 kreme – 3300 dinara

4 kreme – 4000 dinara

Ako se radnim danom kreme naruče do 15h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

 

Kako naručiti proizvod

Naručite Set za psorijazu pouzećem direktno na vašu adresu: 

Krema za psorijazu može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje: (+381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: prodajanadar@gmail.com

 

Baner za Bih

Naručivanje telefonom za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Bio Radnja  Vojvode stepe 387   Tel: 065 042 045

Veleprodaja za BiH i RS – Organic land,  Slatina 18,  Tuzla  Tel: 061 284 600

Možda će vam se svideti …