BioPsorijaza biljna nevenova krema za psorijazu

1,200.00 рсд

Specijalna nevenova krema za psorijazu

Prirodna biljne krema za psorijazu i kožu sa ljuspicama na bazi lekovitog bilja, pantenola, vitamina i minerala za tretiranje upala na koži kod psorijaze. Koristi se kao deo prirodne terapije za psorijazu.  

Број артикла: 22 Категорије: , Ознаке: , , , , ,
Popust! Cene više komada krema su: 2 kreme – 2200 dinara 3 kreme – 3200 dinara 4 kreme – 4000 dinara
Podeli kvalitetne informacije sa drugima:

Опис

NAJBOLJA MAST ZA PSORIJAZU 

BioPsorijaza je melem za psorijazu od nevena i aktivnih materija koji se koristi kao biljna krema za psorijazu sa ljuspicama. Sve su naše kreme za psorijazu bez kortikosteroida

BioPsorijaza krema za psorijazu je specijalna krema za psorijazu nastala kao potreba da se ljudima koji pate od teškog oblika psorijaze sa ljuspicama ubrza smirivanje kože i da se mažu velike površine kože pod upalom.

Mnogi naši korisnici su bili zadovoljni i stalno koriste nevenovu kremu BioCalendula, medjutim jedan broj njih koji imaju najteže oblike psorijaze sa jakim crvenilom i velikim ljuspama po celom telu je imalo potrebu da se krema od nevena za psorijazu prilagodi njihovim potrebama.

Psorijaza je česta, hronična neinvazivna bolest kože, za koju je tačan uzrok nepoznat. Danas se psorijaza smatra sistemskom bolešću koja uključuje promene na koži, mogućnost zahvatanja zglobova kao i karakteristične povezane bolesti. Genetski i životni faktori (infekcije, mentalno stres, pušenje, droge) rade zajedno na početku bolesti. Dokazano je da lekovi kao što su litijum, beta blokatori, inhibitori angiotenzin konvertujućeg enzima i antimalarijski agensi mogu pogoršati ili izazvati psorijazu.

Tako je naša prvobitna nevenova krema za psorijazu modifikovana kako bi što pre delovala na najteže oblike psorijaze. Ona je po formulaciji aktivnih materija istovetna kao i nevenova krema BioCalendula, ali je promenjena bazična kozmetička podloga i dodata salicilna kiselina kao aktivni sastojak koji deluje blagotvorno na ljuspice kao keratolitik.

BioPsorijaza krema za psorijazu deluje na brzo smirivanje psorijatične kože, smanjenje crvenila i ljuspanja. Namenjena je za mazanje velikih površina psorijatične kože pa se stoga pakuje u velikom pakovanju od 100 ml, po vrlo povoljnoj ceni.

Aktivni sastojci lekovitog bilja nevena, matičnjaka, bosiljka, pantenola, alantoina i vitamina deluju zaštitno i smirujuće na kožu.

Psorijaza Set - komplet kapi i krema za psorijazu recept Marije Treben

Preporučujemo vam da preko sajta kupite kompletan set za psorijazu – Psorijaza komplet: 1 bočica BioPsorijaza kapi, BioPsorijaza krema i BioCalendula krema, kao i glicerinski sapun, ukupna cena 3200 dinara, jer brzo će vam pomoći, trajaće vam preko dva meseca i čuvati vas od posledica psorijaze. 

Napominjemo da su sve naše kreme za psorijazu bez kortikosteroida i nema opasnosti od nus pojava koje kortikosteroidi imaju, tako da se mogu koristiti dugo i bezbedno.

Cena BioPsorijaza kreme za psorijazu: 1200 dinara plus ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

Baner za popuste

Prodajna akcija – popust za kupovinu pouzećem 2 ili više krema putem sajta, naručivanjem putem maila  [email protected] ili naručivanje preko telefona +(381) 065 970 7777

Ove cene se odnose samo za kupovinu u Srbiji. Cene bočica i popusti u BiH su drugačiji – nazvati za tačnu informaciju oko cene i popusta telefon za naručivanje u BiH +(387) 066 271 012 

Cene krema za psorijazu u Srbiji su:

1 krema – 1200 dinara

2 kreme – 2200 dinara

3 kreme – 3200 dinara

4 kreme – 4000 dinara

Na ove cene se pri preuzimanju dodaje cena dostave kurirske službe.

Ako se kreme naruče radnim danom do 13,00 h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

 

Kako naručiti proizvod

Naručite kremu za psorijazu pouzećem direktno na vašu adresu: 

Krema za psorijazu može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje: +(381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: [email protected]

 

Baner za Bih

Naručivanje telefonom za BiH: +(387) 066 271 012

Banja Luka –  Bio Radnja  Vojvode stepe 387   Tel: +(387) 065 042 045

Veleprodaja za BiH i RS – Organic land,  Slatina 18,  Tuzla  Tel: +(387) 061 284 600

Ishrana kod psorijaze

Kako se hraniti kod psorijaze

Psorijaza je autoimuna bolest za koju se ne zna uzrok. Ima više vrsta psorijaze, pojavljuju se promene na koži na kosi, licu, ledjima, preponama, noktima, nogama.

Ali psorijaza nije bolest kože. Na koži se samo manifestuje simptom borbe koja se odigrava unutar tela izmedju nekog „izazivača“ i naših autoimunih ćelija. Taj „izazivač“ se taloži u koži i naše autoimune ćelije ih napadaju na i u koži, otuda reakcija tela u vidu upala, svraba, crvenila i ljuspica na koži.

Čuvena austrijska travarka Marija Treben je logično predpostavila da je uzrok psorijaze u jetri, jer od stanja jetre zavisi i stanje kože, te je ona napravila preparat koji čisti jetru i pomaže da se uklone simptomi psorijaze – to su naše BioPsorijaza kapi.

BioPsorijaza kapi su zaista formula lekovitog bilja koja deluje na jetru i čisti je. I videli smo da preparat deluje i brzo smiruje simptome psorijaze.

No, da bi trajnije delovali na psorijazu i da vam se ona ne bi vraćala, da bi imali dužu reemisiju bolesti, potrebno je i nužno da regulišete ishranu. Naime, primećeno je da pacijentima sa psorijazom koji budu primljeni u bolnicu na infuziju i koji ne jedu ništa zbog pripreme za operaciju, simptomi psorijaze im posle par dana nejedenja i posta počinju da se povlače.

Znači da postoji čvrsta veza izmedju psorijaze i hrane.

Marija Treben je preporučivala da se ne jede nikakva kisela hrana: limun, sirće, turšija, maline, kupine, višnje, jabuke, kisela voda, pivo, gazirana pića, zatim sva alkoholna pića, industrijska hrana u konzervama i suhomesnati proizvodi a posebno dimljeni, jer je videla da ta hrana podstiče simptome psorijaze.

Drugi naturopati su uvideli da obolelima od psorijaze smetaju i kafa, čokolada, svinjetina i hrana koja nadima: pasulj, sočivo, soja, kupus. To je verovatno stoga što ova hrana deluje na poremećenu crevnu floru i pojačava simptome psorijaze. Jer, zna se da psorijaza ako nije nasledna nastaje najčešće nakon 40 godine života, iz čega je logično zaključiti da je do njene pojave „nešto“ dovelo. To „nešto“ je hrana.

Tako da ako želite da živite bez psorijaze onda potpuno uklonite navedenu hranu iz ishrane i dugo vremena ćete biti bez simptoma psorijaze. Makar pokušajte da vidite rezultate. Uzmite BioPsorijaza kapi i kremu da brzo smirite simptome i krenite sa zdravom ishranom.

Jedite prostu i celovitu hranu, mahom vegetarijansku – kuvano povrće, koštunjavi plodovi, variva, integralna žita, malo voća, ribe, sira.