Šveden Biter sapun – glicerinski sapun za intimnu negu, bubuljice i rane

250.00 рсд

Šveden biter sapun

Ručno radjeni glicerinski sapun za intimnu negu tela koji se koristi i kao blagi glicerinski sapun za akne, bubuljice, masnu kožu, te kao sapun za gnojne rane, upaljene vene, hemoroide, kondilome.

Број артикла: 5 Категорије: , Ознаке: , , , , ,
Podeli kvalitetne informacije sa drugima:

Опис

ŠVEDEN BITER SAPUN

Glicerinski Šveden biter sapun je funkcionalni sapun za intimnu negu tela, lica i ruku. To je blagi glicerinski sapun za akne, bubuljice, masnu kožu, inficirane rane

Šveden bitter sapun je stvoren sa idejom da glicerinski sapun u sebi ima tinkturu Šveden bitera koja deluje na razne probleme kože. Pročitajte na linku ovde Kako se koristi Šveden biter tinktura.

Naravno, kao i svaki sapun, Šveden biter sapun je namenjen pre svega higijeni i čišćenju kože. No, on ima neka dodatna funkcionalna svojstva pa je koristan kod intimne nege, pranja masne kože lica, to je odličan sapun za akne i bubuljice, kao i za upaljene vene, te služi odlično kao sapun za dijabetičarsku nogu i zagadjene rane.

Ovo je ručno radjeni glicerinski sapun. Sadrži Šveden biter eliksir u sebi i skupoceno ulje bergamota od kojeg potiče njegov divni miris.

Šveden biter sapun je blag sapun, blaži od isušujućih industrijskih sapuna, te stoga može da se koristi za intimne delove tela i sluzokožu, jer ne pecka i ne isušuje kožu i sluzokožu kao drugi sapuni.

Napominjemo, da svaki sapun, pa i glicerinski sapun za intimnu negu čisti telo i nije namenjen za negu tela. Za negu tela se koriste kozmetička sredstva kao što su kreme, masti, mleka, ulja – sapun je sredstvo za čišćenje.

Postoji čitav niz urbanih mitova da sapun sa kozjim ili magarećim mlekom, sa specijalnim uljima i slično neguje kožu. To su sve predrasude i moderno sujeverje – sapun ne može da neguje kad mu je funkcija da pere i čisti.

Glicerinski sapun je blaži od običnog sapuna. Zato se Sweden bitter sapun može koristiti kao:

  • glicerinski sapun za akne i bubuljice
  • glicerinski sapun za masnu kožu
  • glicerinski sapun za hemoroide, analni otvor i zadnjicu
  • glicerinski sapun za intimnu negu tela i polnih organa
  • glicerinski sapun za upaljene vene, pušačku nogu, zagnojene rane
  • glicerinski sapun za inficirane rane

Takodje, Šveden biter sapun se zbog prisustva Šveden biter tinkture može s uspehom koristiti i kao sapun za bradavice, sapun za kondilome, sapun za rak kože, sapun za gnojne rane, sapun za kandidu na noktima i telu. Ne može se očekivati da će sapun sam po sebi da izleči takva stanja ali je najbolji mogući sapun za pranje obolelih mesta.

Žene koje imaju belo pranje ili iscedak iz vagine mogu da spremaju sebi kupke od Golden Sweden bittera jednom dnevno i da koriste Šveden biter sapun svakodnevno kao glicerinski sapun za intimnu negu kako bi spolja delovali na uzročnik problema.

najbolja originalna Šveden biter krema - golden sweden bitter krema

SASTAV SAPUNA

Glicerinski sapun za intimnu negu tela Sweden bitter sapun je toaletni sapun ručno urađen hladnim postupkom saponifikacije ulja kokosa. Sadrži prirodni biljni glicerol.

Šveden biter sapun je crveno braon boje – boja Sweden bittera, i prijatno miriše na bergamot i sastojke eliksira.

Dodaci sapunu: Tinktura Golden Sweden bitter-a i prirodno etarsko ulje Bergamota

Alergeni u sapunu: prirodni sastojci lekovitog bilja iz tinkture, etarsko ulje bergamota

INCI: Propylene glycol, D-sorbitol, Aqua, Sodium stearate, Sodium lauryl sulphate, Sodium cocoate, Glycerin, Sweden bitter tincture, Citrus aurantium bergamia Essential oil.

Neto težina: 100 gr.

Cena sapuna: 250 dinara

Naručivanje i kupovina u Srbiji

Cena Šveden biter sapuna u Srbiji je 250 dinara

Cene su bez troškova dostave brze pošte koji se naplaćuju zavisno od težine paketa.

Ako se radnim danom sapun naruči do 13,00 h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

Naručuje se ovde putem sajta ili na mail  [email protected] ili putem telefona +(381) 065 970 7777

NAPOMENA: Zbog toga što je ovo ručno radjeni prirodni sapun koji dolazi iz zanatske proizvodnje uz dosta manuelnog rada, glicerinski sapun za intimnu negu tela Sweden Bitter se proizvodi u malom i ograničenom broju primeraka i zato se prodaje samo u Srbiji.