Tradicionalni sapun Dar Prirode – Kvalitetni domaći prirodni sapun ručno radjen

300.00 дин.

Tradicionalni prirodni sapun ručno urađen hladnim postupkom saponifikacije ulja palme, masline, kokosa, shea putera, badema i ricinusa.

Категорија: Ознаке: , , , , , ,

Опис

PRIRODNA HIGIJENA

Dar Prirode sapun je kvalitetni domaći prirodni sapun od biranih prirodnih sastojaka koji je ručno radjen i namenjen je za pranje ruku, lica i tela

Tradicionalni sapun se vraća u naše domove. Ko proba domaći prirodni sapun i navikne se na njegovo dejstvo više se nikada ne vraća na industrijske sapune.

Sapun Dar Prirode smo napravili da bi u kući postojao domaći prirodan sapun za koji znamo šta je u njega ušlo od sastojaka. I sami možete napraviti prirodni sapun kod kuće ali za to vam treba dosta veštine i prakse da bi dobili visokokvalitetan domaći sapun.

Nije tajna da se industrijski sapuni prave od otpadnih masnoća i da se dodaju boje i sintetički parfemi kako bi sapuni izgledali privlačno za oko i nos. Medjutim, oni dosta isušuju kožu i uništavaju mikrofloru naše kože što dovodi do masovne pojave ekcema i osetljive kože.

Možda najmanje koristan sapun je antibakterijski sapun jer on osim što ubija bakterije koje ponesemo sa sobom tokom dana, eliminiše i naše prirodne bakterije mikroflore kože koje nam daju imunitet koži. Otuda često pranje ruku i preterana higijena sa jakim industrijskim sapunima dovodi do toga da imuni sistem kože pada, javljaju se pukotine, ekcemi, dermatitis, koža je stalno suva i peruta se.

BioCalendula biljna krema za ekceme

Znajući to imali smo samo jednu ideju, da napravimo kvalitetan prirodni sapun koji će koristiti cela porodica za pranje ruku, lica i tela. Uz to želeli smo da se vratimo u našu prošlost i tradiciju i da imamo za nas tradicionalni sapun. Napominjemo da se ručno radjeni prirodni sapuni mogu koristiti i za pranje masne kose, do pre 80 godina nisu ni postojali šamponi.

Domaći prirodni sapun uvek ima viši pH faktor od industrijskih sapuna i kreće se izmedju 9-10 zbog čega zna da pecka osobe koje imaju osetljivu kožu.

SASTAV SAPUNA

Naš prirodni sapun Dar Prirode je toaletni sapun ručno urađen hladnim postupkom saponifikacije ulja palme, masline, kokosa, shea putera, badema i ricinusa. Sadrži prirodni biljni glicerol.

Tradicionalni sapun Dar Prirode je bež boje (boja slonove kosti) sa prelivima roze boje i snažno miriše na anis i citruse.

Dodaci sapunu: Prirodno etarsko ulje Anisa, prirodno etarsko ulje Limunove trave, prirodna Tusah svila.

Alergeni u sapunu: prirodni sastojci etarskih ulja, linalol, limonen, geraniol, citral, citronelol

INCI: Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium Almondate, Sodium Ricinoleate, Glycerol, Aqua, Anise Seed essential oil, Cymbopogon flexuosus essential oil, Tussah silc )

Kao što možete da vidite, nije se u pripremi štedelo na sastojcima za ovaj tradicionalni sapun Dar Prirode.

Neto težina: 100 gr.

Cena sapuna: 300 dinara

Naručivanje i kupovina u Srbiji

Cena sapuna Dar Prirode u Srbiji je 320 dinara

Cene su bez troškova dostave brze pošte koji se naplaćuju zavisno od težine paketa.

Ako se radnim danom sapun naruči do 14.30 h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

Naručuje se ovde putem sajta ili na mail  [email protected] ili putem telefona +(381) 065 970 7777

NAPOMENA: Zbog toga što je ovo ručno radjeni prirodni sapun koji dolazi iz zanatske proizvodnje uz dosta manuelnog rada, tradicionalni sapun Dar Prirode se proizvodi u malom i ograničenom broju primeraka i zato se prodaje samo u Srbiji.