BioMind kapi za depresiju

1,250.00 дин.

Tinktura za depresiju i anksioznosti, za bolju koncetraciju

Cena proizvoda je sa uključenim ptt troškovima dostave! Kupac plaća samo ovaj iznos kuriru – trošak poštarine je uključen u cenu! Dostavlja se samo na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Popust! Cena sa dostavom za: 2 bočice je 2000 dinara 3 bočice je 2800 dinara 4 bočice su 3400 dinara

Opis

Biljne kapi i tinktura za depresiju i anksioznost

BioMind biljne kapi za depresiju su prirodan lek protiv depresije i anksioznosti, biljna tinktura za depresiju, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu

 

BioMind tinktura za depresiju bi se mogla nazvati i prirodni biljni antidepresiv.

Depresija je psihička bolest koja je u porastu. Šta znači depresija? Depressio, depresija, to je stanje povišenog afekta u smislu tuge, praćeno usporenošću mišljenja i pokreta s neodredjenim strahom koji obuzima osobu, sa opadanjem volje i raznim hipohondričnim senzacijama i umišljanjima, naročito izraženim ujutru. Može biti endogena – melanholija, ili pak egzogena, kao reakcija na teške doživljaje. u svim tim slučajevima BioMind tinktura za depresiju može biti od pomoći.

Uzrok nastanka depresije je povezan sa nekoliko faktora: nedostatak hormona seratonina, metabolički poremećaji, nedostatak sunca, delovanje teških medikamenata, lični gubici, poniženje i razočarenja u životu, slab nervni sistem i izloženost stresu i nenormalnim životnim uslovima, život u izolaciji i zatvorenom, društvene grupe i sekte koje unose nemir u psihu. Duhovni uzrok depresije se uvek vezuje za grešne radnje i pomisli, dopuštanje da negativnosti pobede u psihi osobe.

BioMind biljna formula sadrži sledeće lekovite biljke: Bosiljak, Matičnjak, Bogorodičina trava, Metvica, Ruzmarin, Neven, Majčina dušica.

Simptomi depresije su povlačenje, melanholija, rezignacija, samoubilačke misli, bezvoljnost, nedostatak želje za komunikacijom, kretanjem, druženjem, povlačenje u sebe, strah od bolesti, strah od smrti, strah od ljudi, nedostatak energije i hronični umor. Ovi simptomi depresije se javljaju pojedinačno ili grupno povremeno i kod zdravih osoba. Ukoliko nekoliko od ovih sindroma traje više od dve nedelje, treba posumnjati da je počela hronična depresija. Postoji blaga, srednja i velika depresija. Specifični oblici depresije su: distimija, Bipolarni afektivni poremećaj, Sezonski afektivni poremećaj, posleporodjajjna depresija. Teška i velike depresija dovodi do samopovredjivanja i pokušaja samoubistava.

Prirodni lekovi za depresiju su uvek kombinacija nekoliko stvari: razgovori lekara i duhovnika sa obolelima, fizičke vežbe, šetnje, izlazak u šetnju, molitva i pričešće, izlazak na sunce, promena načina ishrane, biljni lekovi za depresiju koji deluju stimulativno na psihu. Najbolji prirodni lek za depresiju je boravak u manastiru i molitveni život, jer je to mesto gde se negativne psihičke energije koje obuzimaju obolelog najbrže povlače. Od biljnih stvari, po medicinskim istraživanjima najbolji biljni lek za depresiju je biljka Kantarion, ali naša narodna tradicija smatra da je najbolji narodni lek za depresiju divlji bosiljak – Verem trava, odnosno kombinacija stimulativnog lekovitog bilja Kanatriona, Bosiljka i drugog bilja, koje smo mi uneli u naše biljne kapi za depresiju BioMind Plus.

BioMind kapi se koriste za sledeća stanja: depresija, anksioznost, napadi panike i straha, postporodjajna depresija, odvikavanje od lekova i antidepresiva, kod bezvoljnosti i nedostatka volje, stanja očaja i melanholije, psihičkog umora i pada koncentracije, gubljenja memorije.

Kako se leči depresija lekovima? Zvanična medicinska terapija je jednostavna i bazira se na razgovorima sa psiholozima i psihijatrima uz upotrebu jakih lekova – antidepresiva. Antidepresivi znaju da stvore ovisnost kod depresivnih osoba i da izazovu neke druge psihičke poremećaje. Zato su biljni lekovi za depresiju zdraviji mada se teški oblik depresije mora lečiti pod nadzorom lekara jer je opasnost od suicida ozbiljna.

BioMind Plus tinktura za depresiju i anksioznost je nastala iz narodne tradicije i savremenih istraživanja kako da se pomogne na prirodan način pacijentima sa psihološkim problemima i da se nadje bezbedan biljni lek za depresiju, napetost, čamotinju, anaksioznost – prirodni lek koji deluje kao biljni antidepresiv. Ove kapi takodje blagotvorno deluju i na sinuse i na respiratorne organe, mozak i koncentraciju.

Biljni čaj jedne samouke travarke koji nam je ostao u nasledje, koristili smo decenijama za životnu vedrinu, dobro raspoloženje, jak imunitet, zdravlje i sreću. Znajući koliko dobro čaj deluje, želeli smo od njega da napravimo biljne kapi za depresiju i anksioznost. Uspeli smo nakon nekoliko pokušaja da čaj za anksioznost prebacimo u tinkturu i biljne kapi za depresiju BioMind. Dalja istraživanja i rad sa ljudima nam je pokazao da BioMind tinktura za depresiju stvarno povoljno deluje na psihu, deluje na bolju koncentraciju, na raspoloženje, da ljude pobudjuje, čini ih poletnima i veselijima. Uz dalju naučnu doradu starog travarskog recepta, napravili smo sadašnji BioMind Plus, biljne kapi za depresiju i anksioznost, koje deluju tako što osobe koje su u depresiji i bezvoljnosti pobudjuje, daje im elan i dobro raspoloženje.

BioMind kapi se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, lekovi za smirenje, antipsihotici) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 60 kapi (oko 3 ml) u 200 ml vode i popiti, 4 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.

Dosadašnja praksa korišćenja BioMind kapi i iskustvo korisnika je pokazalo da se može uzimati i manje kapi, po 30 kapi u 200 ml vode, tri puta dnevno, uvek 15 do 20 minuta pre jela.

Posebna upozorenja. Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Asteraceae (npr. ambrozija i druge)! Primena kod trudnica, dojilja i osoba mlađih od 18 godina se ne preporučuje.

Zbog mogućih interakcija sa drugim lekovima, osobe koje primaju bilo kakvu terapiju treba da se, pre početka primene proizvoda BioMind, o tome posavetuju sa svojim lekarom.

Primena proizvoda može da dovede do pospanosti, pa u to vreme treba izbegavati upravljanje motornim vozilima ili radnim mašinama. Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Cena BioMind tinktura za depresiju i anksioznost: 1250 dinara sa uključenim ptt troškovima dostave brzom poštom.

Zapremina bočice: 100 ml

 

Baner za popuste

Prodajna akcija – popust za kupovinu pouzećem 2 ili više bočica putem sajta, naručivanjem putem maila  [email protected] ili naručivanje preko telefona 065 970 7777.

Ove cene se odnose samo za kupovinu u Srbiji. Cene bočica i popusti u BiH i Republici Srpskoj su drugačiji – nazvati za tačnu informaciju oko cene i popusta telefon za naručivanje u BiH (+387 66 271 012). 

Cene bočica sa uključenom dostavom su:

1 bočica – 1250 dinara

2 bočice – 2000 dinara

3 bočice – 2800 dinara

4 bočice – 3400 dinara

Ako se radnim danom kapi naruče do 15h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

 


Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: 

BioMind Plus biljne kapi za depresiju i anksioznost mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje SRB: (+381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: [email protected]

 

Naručivanje telefonom za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Prodavnica zdrave hrane KERČ,    Vojvode Stepe Stepanovića 177   Tel: +387 66 634 777

Veleprodaja za BiH i RS – Organic land, Musala 4, Tuzla   Tel:  +387 61 284 600

Možda će vam se svideti …