BioLaksativ kapi za čišćenje creva

1,250.00 дин.

Kapi za zatvor i čišćenje creva

Cena proizvoda je sa uključenim ptt troškovima dostave! Kupac plaća samo ovaj iznos kuriru – trošak poštarine je uključen u cenu! Dostavlja se samo na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Popust! Cena sa dostavom za: 2 bočice je 2000 dinara 3 bočice je 2800 dinara 4 bočice su 3400 dinara

Opis

BioLaksativ kapi protiv zatvora stomaka

Biljne kapi za čišćenje creva, protiv hroničnog zatvora stomaka i tvrde stolice. Najbolji biljni purgativ i prirodni laksativ

 

BioLaksativ je prirodni purgativ i biljni laksativ protiv zatvora stomaka i tvrde stolice. Reguliše normalno pražnjenje creva i uklanja hronično tvrdu stolicu. Biljne kapi za čišćenje creva su napravljene od kombinacije lekovitog bilja koje se tradicionalno koristi kao prirodni lek za čišćenje stolice, koji omekšava stolicu, podstiču rad creva, smanjuju nadutost i gasove, podstiču lučenje, te čiste creva i jetru. Kapi imaju izvanredan ukus.

Sastav BioLaksativ kapi čine sledeće lekovite biljke: Krušina, Kičica, Anis, Sena i Vodopija.

Biljne kapi za čišćenje creva deluju blago protiv hroničnog zatvora stomaka i posebno protiv tvrde stolice koja je glavni uzrok za pojavu hemoroida i fisura. Zastoj stolice najčešće nastaje usled nepravilne ishrane, dijete i siromašne i jednolične ishrane, nakon operacija i tretmana zračenja, usled stresa, unosa malo tečnosti i hrane bogate vodom i nesvarljivim vlaknima, usled upotrebe lekova a posebno antidepresiva, usled poremećaja rada creva ili jetre i žuči.

Najbolji prirodni lek za čišćenje creva je pravilna ishrana sa puno balastnih materija u hrani. Najbolji prirodni laksativi su su biljke koje teraju creva da rade ubrzano: mekinje, kompot od šljive, ječam, ovas i pšenica u vidu kuvane kaše, laneno seme sa jogurtom, koren cikorije, seme piskavice, skuvani proso, kompot od smokve ili suve šljive, sok od groždja, med sa vodom i limunom, divizma, pelin, lincura, ricinusovo ulje, beli i crni slez.

Najbolje biljke za lenja creva i zatvor stomaka su krušina i sena, i obe se nalaze u našoj formuli za kapi za čišćenje creva i protiv zatvora stomaka BioLaksativ. To su biljke koje jako deluju na peristatiku creva i siguran su prirodan laksativ. Prirodni laksativ je i Zlatna Švedska gorčica – Šveden biter.

BioLaksativ se koristi za: zatvor stomaka, kada nemate stolicu danima ili u pitanju hronični zatvor. kad su lenja creva, za mršavljenje i dijetu, redovno čišćenje na postu ili pre operaciju, klistiranje, detoksifikaciju i čišćenje tela, tvrdu stolicu, protiv parazita u crevima i za izbacivanje viška vode.

Prirodno sredstvo za klistir je i svaki blagi čaj zove, kamilice, hajdučke trave koji se kao klistir crevom unese u debelo crevo kroz analni otvor. Klasično klistiranje nije uvek prijatno, zato su tu BioLaksativ biljne kapi za čišćenje creva, zatvor stomaka i tvrdu stolicu.

Za nervozna creva i nervozan stomak, preporučujemo naše poznate BioColon kapi za nervozna creva.

BioLaksativ kapi se mogu piti zajedno uz većinu medicinskih lekova raznih vrsta osim navedenih u upozorenju jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda: Rastvoriti 50 kapi u 200 ml vode i popiti. Dnevno unositi dva puta po 50 kapi, najbolje ujutro i uveče, pre obroka. Po potrebi, povećati dozu najviše do 150 kapi dnevno, podeljeno u tri doze, ujutro, u podne i uveče, uvek pre obroka.

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina, uz prethodno savetovanje sa lekarom. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe sa intestinalnom opstrukcijom, akutnim intestinalnim zapaljenjima (Kronova bolest, ulcerozni kolitis, zapaljenje slepog creva). Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno osobe na terapiji antiaritmicima i kardiotoničnim heterozidima.

Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.


Cena BioLaksativ biljne kapi za čišćenje creva: 1250 dinara sa uključenim ptt troškovima dostave brzom poštom.

Zapremina bočice: 100 ml

 

Baner za popuste

Prodajna akcija – popust za kupovinu pouzećem 2 ili više bočica putem sajta, naručivanjem putem maila  [email protected] ili naručivanje preko telefona 065 970 7777.

Ove cene se odnose samo za kupovinu u Srbiji. Cene bočica i popusti u BiH i Republici Srpskoj su drugačiji – nazvati za tačnu informaciju oko cene i popusta telefon za naručivanje u BiH (+387 66 271 012). 

Cene bočica sa uključenom dostavom su:

1 bočica – 1250 dinara

2 bočice – 2000 dinara

3 bočice – 2800 dinara

4 bočice – 3400 dinara

Ako se radnim danom kapi naruče do 15h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu:

BioLaksativ biljne kapi protiv opstipacije mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje SRB: (+381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: [email protected]

 

Naručivanje za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Prodavnica zdrave hrane KERČ,    Vojvode Stepe Stepanovića 177   Tel: +387 66 634 777

Veleprodaja za BiH i RS – Organic land, Musala 4, Tuzla   Tel:  +387 61 284 600

Možda će vam se svideti …