BioCalendula nevenova krema za ekceme, dermatitis i psorijazu 50 ml

800.00 дин.

Nevenova krema za ekceme, psorijazu, ojede

Fantastična biljna krema od nevena i lekovitog bilja bez konzervansa, sa pantenolom, vitaminima i mineralima za dnevnu negu kože (lice, ruke, telo), kao i za ekceme, koprivnjaču, ojede kod beba, za psorijazu. 

Категорије: , Ознаке: , , , , , , , ,
Popust! Cena za: 2 kreme su 1400 dinara 3 kreme su 2000 dinara 4 kreme su 2600 dinara

Опис

Najbolja nevenova krema za ekceme, psorijazu i ojede

BioCalendula je vrhunska krema od nevena koja se koristi kao biljna krema za ekcem, koprivnjaču, ojede, perutanje i psorijazu

BioCalendula krema od nevena za ekceme je fantastična potpuno prirodna biljna krema od lekovitog bilja po pristupačnoj ceni. To je tradicionalni travarski melem sada i u obliku kao savremena nevenova krema za opekotine i regeneraciju kože, za psorijazu i smanjenje ožiljaka, melem za brže zarastanje rana i smanjivanje otoka. Po staroj narodnoj recepturi dobijen je vrhunski proizvod od divljeg lekovitog bilja i cveta nevena uz pomoć savremene tehnologije i modernih naučnih saznanja. Verujemo da je ovo najbolja nevenova krema na tržištu.

Izabrali ste BioCalendula nevenovu kremu, tradicionalni prirodni preparat čija je originalna receptura nastala na planini Tari, pored Zaovinskog jezera, u Jugozapadnoj Srbiji. BioCalendula je visokokvalitetna prirodna nevenova krema na bazi nevena i domaćeg lekovitog bilja i prirodne kozmetičke podloge. BioCalendula nevenova krema nema u sebi nikakvih veštačkih boja a ni sintetičkih mirisa. Sve je prirodno.

Nevenova krema koju smo napravili je vrhunski proizvod i pružiće vašoj koži najbolje što jedna krema od nevena može da pruži. Iz dana u dan se iznenadjujemo koliko pozitivnih komentara stiže od korisnika BioCalendula kreme od nevena. Tim pre što naša nevenova krema ima u sebi neke farmaceutske i travarske tajne koje obična krema od nevena ili tradicionalni melem od nevena nemaju.

Nadamo se da će naši s ljubavlju i pažnjom stvarana krema od nevena ispuniti vaša očekivanja.

Za sve promene na koži obratite se prvo dermatologu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje adekvatne terapije. BioCalendula nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioCalendula se može kupiti bez lekarskog recepta.

Za sve koji boluju od psorijaze preporučujemo naš Psorijaza komplet za terapiju psorijaze, u kome će dobiti besplatno BioCalendula kremu.

Cena BioCalendula nevenove kreme za ekceme i psorijazu: 800 dinara plus ptt troškovi dostave brzom poštom.

Zapremina: 50 ml

Baner za popuste

Prodajna akcija – popust za kupovinu pouzećem 2 ili više krema putem sajta, naručivanjem putem maila  [email protected] ili naručivanje preko telefona 065 970 7777

Cene krema u Srbiji pouzećem su::

1 krema – 800 dinara

2 kreme – 1400 dinara

3 kreme – 2000 dinara

4 kreme – 2600 dinara

Cene su bez troškova dostave brze pošte koji se naplaćuju zavisno od težine paketa.

Ako se radnim danom kreme naruče do 14.30h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

Naručite BioCalendula kremu pouzećem direktno na vašu adresu:

BioCalendula biljna krema od nevena može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje: (+381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: [email protected]

Naručivanje za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Bio Radnja  Vojvode stepe 387   Tel: 065 042 045

Tuzla – Organic land   Slatina 18    Tel: 061 284 600

 

Kupovina za Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, Evropu, Ameriku, Australiju i sve zemlje sveta

Za sve zemlje sveta BioCalendula kremu možete naručiti i kupiti preko partnerskog web shopa E-Apoteka na sledećem linku www.e-apoteka.rs

Cene proizvoda su istaknute na E-apoteci. Na istaknute cene se dodatno plaća jedinstveni trošak isporuke DHL-om od 24 eura za pošiljke teške do 5 kg. Kupili jedan ili 10 preparata, trošak isporuke (shipment) je uvek isti i iznosi 24 eura. Rok isporuke je par radnih dana za sve zemlje sveta.

Proizvodi se pri naručivanju plaćaju putem PayPal-a kreditnom karticom. Osigurano je bezbedno plaćanje i povrat novca.

Sastav kreme

Sastav BioCalendula kreme

BioCalendula sastojci po latinskim nazivima:

Allantoin, Aqua purificata, BHT, Cethylalcohol, Dexpanthenol, Glycerol, Lanette N, Macerat Calendulae officinalis, Na benzoas, Olea Calendulae officinalis, Parafinum liquid, Propylenglycol, Saboderm TCC, Tincture Calendulae officinalis, Tincture Melissae officinalis, Tincture Ocimum basilicum, Tocopherol, Vaselinum album