Psorijaza komplet – kapi i kreme za psorijazu

3,200.00 дин.

Komplet za psorijazu – biljne kapi i kreme za psorijazu po receptu Marije Treben

Cena proizvoda je sa uključenim ptt troškovima dostave! Kupac plaća samo ovaj iznos kuriru – trošak poštarine je uključen u cenu! Dostavlja se samo na teritoriji Republike Srbije.

Opis

KOMPLET ZA PSORIJAZU

Delotvorni komplet preparata za lečenje psorijaze prirodnim putem: kapi i kreme za psorijazu

Ovo je najjeftiniji komplet za prirodno lečenje psorijaze sa dokazanim delovanjem! To je poklon Prirode na Dar i Marije Treben svim ljudima koji pate od ove bolesti!

Po čuvenom receptu Marije Treben za lečenje psorijaze stvorili smo Psorijaza komplet prirodnih proizvoda koji u sebi sadrži biljne kapi za psorijazu i kreme za psorijazu. Ranije je bio i čaj za psorijazu u kompletu ali smo ga zamenili sa dodatnom bocom kapi, jer su kapi praktičnije za upotrebu, mogu se poneti sa sobom svuda gde krenete. Jedna bočica stoji kući a druga na poslu, na primer.

Svi proizvodi Seta za psorijazu su sa prirodnim aktivnim sastojcima od lekovitog bilja, vrlo su delotvorni i ekonomični za upotrebu. Napominjemo da kreme za psorijazu ne sadrže u sebi kortikosteroide ili antibiotike, niti druge agresivne hemijske supstance.

Mnogo je zadovoljnih pacijenata koji redovno koriste naše proizvode za psorijazu i imaju izvanredne rezultate. Mi ne tvrdimo da će vas ovi prirodni proizvodi za psorijazu trajno izlečiti od bolesti ali tvrdimo da će vam pomoći i ukloniti crvenilo, svrab, ljuspe, smanjiti simptome psorijaze i popraviti raspoloženje, dati vam samopouzdanje i slobodu da se ne stidite svoje bolesti. Ako koristite redovno Set za psorijazu simptomi psorijaze će se brzo povući i održavaćete dugo vremena normalan status kože.

Komplet za psorijazu sadrži u sebi:

BioPsorijaza biljne kapi za psorijazu po receptu Marije Treben 2 bočice kapi

BioPsorijaza krema za psorijazu od 100 ml za skidanje ljuspi i crvenila

BioCalendula nevenova krema od 30 ml za dnevnu negu

Kapi za psorijazu se piju tri puta dnevno, stavi se 30 kapi u čašu vode i popije pre jela. Kapi za psorijazu deluju iznutra na procese u telu i ponekad su samo one dovoljne da se simptomi psorijaze počnu povlačiti, da se smanje svrab, peckanje i crvenilo.Ipak, mi preporučujemo da se na psorijazu deluje kako iznutra kapima, tako i spolja kremama, jer se time postiže najbrži rezultat.

Obe kreme za psorijazu u ovom setu imaju slično aktivne materije lekovitog bilja, samo što imaju različite kozmetičke podloge i BioPsorijaza krema za psorijazu je obogaćena aktivnim materijama koje imaju keralitičko svojstvo da ubrzavaju skidanje ljuspica.

Kreme za psorijazu se koriste na sledeći način: Velika BioPsorijaza krema za psorijazu se utrljava uveče na kožu i kod jakih napada i ujutru u prvih par dana, dok se BioCalendula krema od nevena koristi za dnevnu negu i hidriranje. Mnogim korisnicima se BioCalendula pokazala kao najbolja krema za psorijazu, ali najteži oblik psorijaze zahteva još intezivniju negu i pokrivanje veće površine kože, zbog čega smo stvorili BioPsorijaza kremu za psorijazu od 100 ml, koja ima i prihvatljivu cenu za sve korisnike. Otuda imamo dve kreme za psorijazu u kompletu.  

Psorijaza komplet kod intezivne terapije i teških oblika psorijaze će vam u vidu biljnih kapi trajati za oko dva meseca terapije, dok će kreme trajati duže ili kraće zavisno od površine koju mažete. Kod reemisije bolesti i u fazi održavanja set za psorijazu može trajati mnogo duže vremena jer se ne koristi tri puta dnevno, već samo jednom.

Psorijaza set se prodaje sa popustom od 800 dinara – BioCalendula krema je naš poklon svima koji pate od psorijaze!

.

Cena Psorijaza kompleta je: 3200 dinara sa uključenim ptt troškovima dostave brzom poštom na teritoriji Srbije.

Cena i BIH nije ista, proveriti informacije oko cene i isporuke u BiH putem telefona (+387) 066 271 012

 

Kako naručiti proizvod

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: 

Psorijaza komplet za psorijazu može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje: 065-970-7777

E mail za naručivanje:  prodajanadar@gmail.com

 

Baner za Bih

Naručivanje za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Bio Radnja  Vojvode stepe 387   Tel: 065 042 045

Tuzla – Organic land  Slatina 18   Tel: 061 284 600

Možda će vam se svideti …