BioHemor krema za hemoroide

800.00 дин.

Vrhunska i visokokvalitetna biljna krema za hemoroide I, II i III stepena

Cena proizvoda je sa uključenim ptt troškovima dostave! Kupac plaća samo ovaj iznos kuriru – trošak poštarine je uključen u cenu! Dostavlja se samo na teritoriji Republike Srbije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Popust! Cena sa dostavom za: 2 kreme su 1300 dinara 3 kreme su 1700 dinara 4 kreme su 2100 dinara

Opis

Najbolja biljna krema za hemoroide i šuljeve

Visoko kvalitetna biljna krema za šuljeve i uvećane hemoroide od lekovitog bilja, minerala, vitamina i biljnih ulja

BioHemor je biljna visokokvalitetna krema za hemoroide i ublažavanje tegoba kod hemoroidalnih tegoba na bazi aktivnih supstanci divljeg lekovitog bilja Balkana, minerala i aktivnih supstanci. BioHemor (stari naziv je BioHemorrhoids) krema za hemoroide je spravljena po tradicionalnoj travarskoj recepturi uz pomoć moderne medicine, savremene tehnologije i zadnjih naučnih saznanja.

Vaš izbor je BioHemor, visokosofisticirani prirodni preparat i krema za negu hemoroida i sprečavanje hemoroidalne bolesti. BioHemor je vrhunska biljna krema za hemoroide na bazi minerala i lekovitog bilja, nastala u našoj labaratoriji kao plod saradnje doktora i hirurga koloproktologa specijalizovanih za hemoroide, vrhunskih fitofarmaceuta i bogatstva starih tradicija. Stari i efikasni melem za hemoroide smo uz savete lekara proktologa unapredili i dodali mineralne materije koje dodatno ojačavaju kapilare oko anusa, čime smo dobili dugotrajnije efekte lečenja hemoroida. Uz to, dodali smo i lekovite materije koje uklanjaju svrab hemoroida.

Naša krema za hemoroide je vrlo specifična i neobična, uz to i delotvorna. Svako ko je probao BioHemor kremu za hemoroide bio je iznenadjen osobinama ove jedinstvene kreme koja u sebi ima toliko toga lekovitog. Kao krema za hemoroide namenjena je za lečenje hemoroida I, II, III stepena i ublažavanje tegoba hemoroida IV stepena. Nije namenjena za fistule i fisure, za tu svrhu fenomenalne rezultate daje naša druga melem krema BioBalsam krema za opekotine, rane i ožiljke koja je mnogima pomogla da im zarastu razderotine i smire se gnojne rane u tom predelu.

BioHemor krema za hemoroide nema u sebi nikakvih veštačkih boja ili sintetičkih mirisa.

Nadamo se da će naša s ljubavlju i pažnjom stvarana krema za hemoroide ispuniti vaša očekivanja.

Za sve promene oko rektuma obratite se prvo opštem hirurgu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje terapije. BioHemorrhoids krema za hemoroide nije lek i ne zamenjuje terapiju. Kao kozmetičko sredstvo opšte namene BioHemor se može kupiti bez lekarskog recepta.

Uz kremu za hemoroide preporučujemo vam i BioHemor kapi za hemoroide koje deluju iznutra razgradjujući zastoj krvi, zaustavljaju krvarenja i jačajući splet vena za što brži i dugotrajniji rezultat lečenja.

BioHemor komplet kapi i kreme za hemoroide je sa popustom samo 1500 dinara sa plaćenom dostavom. 


Cena BioHemor kreme za hemoroide: 800 dinara sa uključenim ptt troškovima dostave brzom poštom.

Zapremina kreme: 30 ml

 

Baner za popuste

Prodajna akcija popust za kupovinu pouzećem 2 ili više krema putem sajta, naručivanjem putem maila  prodajanadar@gmail.com ili naručivanje preko telefona 065 970 7777. 

Ove cene se odnose samo za kupovinu u Srbiji. Cene krema i popusti u BiH i Republici Srpskoj su drugačiji – nazvati za tačnu informaciju oko cene i popusta telefon za naručivanje u BiH (+387 66 271 012). 

Cene krema sa uključenom dostavom su::

2 kreme – 1300 dinara

3 kreme – 1700 dinara

4 kreme – 2000 dinara

Ako se radnim danom kreme naruče do 15h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji.

 

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

BioHemor krema za hemoroide može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje SRB: (+381) 065 970 7777

E mail za naručivanje: prodajanadar@gmail.com

 

Naručivanje telefonom za BiH: (+387) 066 271 012

Banja Luka –  Bio Radnja  Vojvode stepe 387   Tel: 065 042 045

Tuzla – Organic land  Slatina 18   Tel: 061 284 600

Možda će vam se svideti …