BioHemor komplet za hemoroide

1,500.00 дин.

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

 

TERAPIJA ZA HEMOROIDE

 

BioHemor komplet za hemoroide sadrži kremu i kapi za hemoroide i predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna biljna terapija za unutrašnje i spoljašnje hemoroide

BioHemor komplet za hemoroide (BioHemor set) je skup dva vrhunska prirodna biljna proizvoda za lečenje hemoroida prirodnim putem. Sastoji se od BioHemor kapi za hemoroide i BioHemor kreme za hemoroide. 

 

BioHemor kapi su najbolji prirodni preparat protiv uvećanih i upaljenih hemoroida, kao i fantastično sredstvo za zaustavljanje krvarenja. Deluju bolje od bilo kog klasičnog leka za hemoroide. Uzimaju se oralno i smiruju upalu hemoroida, jačaju ih i stežu. Pokazale su se uspešnima i kod IV stepena hemoroida ako se korisnik drži dijetetskih preporuka – normalna meka stolica jednom dnevno, ne sedi se dugo na toalet šolji, nema napinjanja i dugog sedenja.

S druge strane BioHemor krema za hemoroide deluje spolja na hemoroide i vrlo brzo ih smiruje. Nebrojeno je mnogo zadovoljnih korisnika i ko jednom proba BioHemor kremu više ni jedna druga krema mu nije dovoljno dobra. 

BioHemor kapi i krema zajedno čine Komplet za hemoroide. To je najbolja moguća biljna terapija za lečenje hemoroida prirodnim putem. 

Kad naručujete odvojeno proizvode, mimo ovog kompleta, njihova cena je: 

BIoHemor kapi za unutrašnje i spoljašnje hemoroide košta sa dostavom 1250 dinara

BioHemor krema za unutrašnje i spoljašnje hemoroide košta sa dostavom 800 dinara. 

Zbog epidemije hemoroida u društvu odlučili smo da damo doprinos tome da se korisnici kvalitetnije i bolje leče pa smo odlučili da Komplet za hemoroide damo sa velikim popustom kako bi svako imao priliku da se kvalitetno leči, jer naši preparati bolje deluju od klasičnih lekova. I neuporedivo su zdraviji i bez nus efekata.

 

Cena za BioHemor komplet za hemoroide (kapi+krema) je 1500 dinara.

U cenu je uključena i poštarina.

Ovo je naš poklon vama.

Možda će vam se svideti …