BioHemor komplet za hemoroide

1,500.00 дин.

Najbolja biljna terapija za hemoroide. Prirodne biljne kapi i krema BioHemor deluju duboko i temeljno na uvećane unutrašnje i spoljašnje hemoroide, brzo zaustavljaju krvarenje i smiruju upale šuljeva. Podstiču mikrocirkulaciju i čiste vene od zastoja krvi i trombova, smanjuju hemoroide.  

Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

TERAPIJA ZA HEMOROIDE

BioHemor komplet za hemoroide sadrži kremu i kapi za hemoroide i predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna biljna terapija za unutrašnje i spoljašnje hemoroide

BioHemor komplet za hemoroide (BioHemor set) je skup dva vrhunska prirodna biljna proizvoda za lečenje hemoroida i biljna terapija prirodnim putem. Sastoji se od BioHemor kapi za hemoroide i BioHemor kreme za hemoroide. To je kompletna biljna terapija za uvećane hemoroide koji krvare.

 

BioHemor set je najbolja biljna terapija za hemoroide

BioHemor kapi su najbolji prirodni preparat protiv uvećanih i upaljenih hemoroida, kao i fantastično sredstvo za zaustavljanje krvarenja. Deluju bolje od bilo kog klasičnog leka za hemoroide. Uzimaju se oralno i smiruju upalu hemoroida, jačaju ih i stežu. Kao terapija za hemoroide kapi brzo pomažu i zaustavljaju krvarenje u toku 24 sata. Pokazale su se uspešnima i kod IV stepena hemoroida ako se korisnik drži dijetetskih preporuka – normalna meka stolica jednom dnevno, ne sedi se dugo na toalet šolji, nema napinjanja i dugog sedenja.

S druge strane BioHemor krema za hemoroide deluje spolja na hemoroide i vrlo brzo ih smiruje. Nebrojeno je mnogo zadovoljnih korisnika i ko jednom proba BioHemor kremu više ni jedna druga krema mu nije dovoljno dobra. 

BioHemor kapi i krema zajedno čine Komplet za hemoroide. To je najbolja moguća biljna terapija za lečenje hemoroida prirodnim putem. 

Kad naručujete odvojeno proizvode, mimo ovog kompleta, njihova cena je: 

BIoHemor kapi za unutrašnje i spoljašnje hemoroide košta sa dostavom 1250 dinara

BioHemor krema za unutrašnje i spoljašnje hemoroide košta sa dostavom 800 dinara. 

Zbog epidemije hemoroida u društvu odlučili smo da damo doprinos tome da se korisnici kvalitetnije i bolje leče pa smo odlučili da Set za hemoroide damo sa velikim popustom kako bi svako imao priliku da se kvalitetno leči, jer naši preparati bolje deluju od klasičnih lekova. I neuporedivo su zdraviji i bez nus efekata. BioHemor set je najbolja biljna terapija za hemoroide.

 

Naručivanje i kupovina u Srbiji

Akciona cena za BioHemor Set za hemoroide (kapi+krema) za kupce u Srbiji je 1500 dinara.  U cenu je uključena i poštarina. 

Naručuje se ovde putem sajta …

ili na mail  prodajanadar@gmail.com 

ili putem telefona (+381)  065 970 7777

 

Naručivanje i kupovina u Bosni

U BiH ne važi akciona centa. Trenutnu cenu Hemor Set-a u BiH ćete saznati kada nazovete telefone za naručivanje. Naše proizvode direktno možete naručiti pouzećem od nas za sva mesta u BiH putem telefona:

(+387) 066 271 012

(+387) 061 284 600

Prodajna mesta u BiH pogledajte ovde.

Uvoznik i Veleprodaja za Priroda na Dar preparate u BiH je firma Organic land d.o.o.  Slatina 18, Tuzla  Tel: (+387) 061 284 600

 

Kupovina za Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, Evropu, Ameriku, Australiju i sve zemlje sveta

Za sve zemlje sveta Hemor Set možete naručiti i kupiti preko Web Shopa E-Apoteka na sledećem linku www.e-apoteka.rs

Cene proizvoda su istaknuti na E-apoteci i na to se plaća jedinstveni trošak isporuke DHL-om od 24 eura za pošiljke teške do 5 kg.

E i apoteka web shop