BioHemor Set – komplet za hemoroide

1,300.00 рсд

Najbolja biljna terapija za hemoroide. Prirodne biljne kapi i krema BioHemor deluju duboko i temeljno na uvećane unutrašnje i spoljašnje hemoroide, brzo zaustavljaju krvarenje i smiruju upale šuljeva. Podstiču mikrocirkulaciju i čiste vene od zastoja krvi i trombova, smanjuju hemoroide.  

Број артикла: 17 Категорије: , , , Ознаке: , , ,
Podeli kvalitetne informacije sa drugima:

Опис

TERAPIJA ZA HEMOROIDE

BioHemor komplet za hemoroide sadrži kremu i kapi za hemoroide i predstavlja izvrstan izbor da se sprovede kompletna biljna terapija za hemoroide

BioHemor komplet za hemoroide (BioHemor set) je skup dva vrhunska prirodna biljna proizvoda za lečenje hemoroida i biljna terapija za hemoroide prirodnim putem. Sastoji se od BioHemor kapi za hemoroide i BioHemor kreme za hemoroide.

To je kompletna biljna terapija za hemoroide koji krvare i koji su uvećani.

BioHemor Set najbolja terapija za hemoroide biljna terapija za šuljeve

BioHemor kapi su najbolji prirodni preparat protiv uvećanih i upaljenih hemoroida, kao i fantastično sredstvo za zaustavljanje krvarenja. Deluju bolje od bilo kog klasičnog leka za hemoroide. Uzimaju se oralno i smiruju upalu hemoroida, jačaju ih i stežu. Kao terapija za hemoroide kapi brzo pomažu i zaustavljaju krvarenje u toku 24 sata.

Pokazale su se uspešnima i kod IV stepena hemoroida ako se korisnik drži dijetetskih preporuka – normalna meka stolica jednom dnevno, ne sedi se dugo na toalet šolji, nema napinjanja i dugog sedenja.

S druge strane BioHemor krema za hemoroide deluje spolja na hemoroide i vrlo brzo ih smiruje. Nebrojeno je mnogo zadovoljnih korisnika i ko jednom proba BioHemor kremu više ni jedna druga krema mu nije dovoljno dobra. 

BioHemor kapi i krema zajedno čine Komplet za hemoroide. To je najbolja moguća biljna terapija za lečenje hemoroida prirodnim putem. 

BioHemor kapi i krvarenje iz hemoroida. Kad krvare spoljašnji hemoroidi to je znak zadnje faze i prolapsa hemoroida. To se jako retko dešava. Kad vidite krv u stolici, to je krv iz unutrašnjih hemoroida ili vrlo često to bude iz fisure, odnosno može biti i kolitis, tumor, fistula. Fisura je rana za koju se uspešno koristi BioBalsam krema da bi zarasla.

BioHemor kapi za hemoroide uspešno zaustavljaju krvarenje iz unutrašnjih hemoroida i to rade bolje i brže od klasičnih lekova, bez nus efekata. Kao terapija za hemoroide BioHemor kapi smanjuju unutrašnje hemoroide, ali koliko će ih smanjiti zavisi od toga koliko dugo postoje hemoroidi i koliko su trajno deformisani.

BioHemor kapi i krema za upalu hemoroida. Kad dodje do upale i bola hemoroida, kapi i krema zajedno kao terapija za hemoroide brzo pomažu da se otok hemoroida smanji i da se umiri bol. Kapi i krema su odlična preventiva i terapija da vam se ne desi upala hemoroida.

BioHemor kapi i krema i I, II, III i IV stepen hemoroida. Kapi i krema BioHemor su dokazana terapija za hemoroide i pomažu da se potpuno smire hemoridi I i II stepena.

Takodje, uz pažljivu negu mogu da dovedu i do povlačenja hemoroida III stepena, ako je tkivo još elastično i ako nema ožiljnog tkiva.

Za IV stepen hemoroida terapija sa BioHemor kremama pomaže da se smire upale, bol, peckanje, da se smiri otok, ali su hemoroidi IV stepena rešivi jedino operacijom.

Kad naručujete odvojeno proizvode, mimo ovog kompleta, njihova cena je: 

BIoHemor kapi za unutrašnje i spoljašnje hemoroide koštaju 1000 dinara plus dostava.

BioHemor krema za unutrašnje i spoljašnje hemoroide koštaju  500 dinara plus dostava. 

BioHemor krema najbolja biljna krema za hemoroide

Zbog epidemije hemoroida u društvu odlučili smo da damo doprinos tome da se korisnici kvalitetnije i bolje leče pa smo odlučili da Set za hemoroide damo sa velikim popustom kako bi svako imao priliku da se kvalitetno leči, jer naši preparati bolje deluju od klasičnih lekova. I neuporedivo su zdraviji i bez nus efekata. BioHemor set je najbolja biljna terapija za hemoroide.

 

Naručivanje i kupovina u Srbiji

Akciona cena za BioHemor Set za hemoroide (kapi+krema) za kupce u Srbiji je 1300 dinara plus cena dostave.  U cenu nije uključena poštarina. 

Naručuje se ovde putem sajta ili na mail  [email protected]  ili putem telefona +(381) 065 970 7777

 

Naručivanje i kupovina u Bosni

U BiH ne važi akciona cena. Trenutnu cenu Hemor Set-a u BiH ćete saznati kada nazovete telefone za naručivanje. Naše proizvode direktno možete naručiti pouzećem za sva mesta u BiH putem telefona:

+(387) 066 271 012

+(387) 061 284 600

Prodajna mesta u BiH pogledajte ovde.

Uvoznik i Veleprodaja za Priroda na Dar preparate u BiH je firma Organic land d.o.o.  Slatina 18, Tuzla  Tel: +(387) 061 284 600

 

NARUČIVANJE ZA SVET – Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve zemlje sveta

Cena jedne Hemor Seta je 14 eura + poštarina.

Cena poštarine za zemlje u koje se šalje pošiljka (paket do 1kg težine) su: 

Crna Gora (pouzećem), Makedonija, Hrvatska, Slovenija – 14 eura

Evropska unija (Austrija, Nemačka, Francuska, Švedska, Madjarska ..) – 18 eura

Afrika (Tunis, Maroko, Nigerija, Južnoafrička republika ..) – 23 eura 

Sjedinjene Američke Države, Kanada, Australija, Južna Amerika – 28 eura

Težina BioHemor seta je oko 300 grama – oko 3 BioHemor seta staju u paket od 1 kg

KAKO SE NARUČUJE: Vašu narudžbinu sa podacima šta naručujete od proizvoda i koliko komada, ime i prezime primaoca, adresu, mail i kontakt telefon šaljete na mail: [email protected]

Nakon toga ćete dobiti račun i instrukcije za plaćanje pošiljke. Plaća se isključivo putem PayPal-a zbog sigurnosti transakcije, jedino je za Crnu Goru moguće slanje pouzećem. Dostava je nekoliko radnih dana. Za neke zemlje nije moguće slanje kapi ili krema i u tom slučaju ćemo vas pre plaćanja obavestiti da nije moguće realizovati narudžbinu.